Mersin’de sahili portakallar kapladı

Mersin’de dereden akıntıyla gelerek denize dökülen çok miktarda portakal sahilin büyük bir bölümünü kapladı. Yabancı turistler ve çocuklar gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

Tatil sitelerinin bulunduğu Erdemli ilçesine bağlı Arpaçbaşis mahallesinin sahiline, görenleri şaşırtan yüzlerce portakal vurdu.

Yüksek rakımdaki portakal bahçelerinin olduğu bölgeden Arpaçbahşis deresine atıldığı değerlendirilen portakallar, akıntıyla Akdeniz’e döküldü

Dere ile denizin buluştuğu bölgede dalgalar portakalları kumsala çıkardı. Sahilin büyük bir bölümü portakalla kaplandı. Hava sıcaklığının arttığı bölgeye Rusya’dan gelen bazı turistler ise gördükleri manzara karşısında şaşırdı.

Turistler, fotoğraf çekinirken çocuklar bir köpeğe yakalaması için sürekli portakal atarak oyunlar oynaması dikkat çekti.

Mahalle sakinleri, Arpaçbahşiş deresine dökülen portakalların akıntıyla denize oradan da sahile geldiğini aktardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz


Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Adana Hacı Sabancı OSB, kanunları ihlal ederek Ceyhan Nehri’ni kirletmeye devam ediyor. 17 Haziran.2025

Kanun Mad. 2872  ve mevzuat külliyesine israrlı bir şekilde...

Ali Ekber Yıldırım: İsrail-İran Savaşı gübre sektörünü vurdu

İran ile İsrail arasında yaşanan savaş yine masum insanların...

Meteoroloji’den sağanak ve sıcaklık uyarısı

Meteoroloji, 18 Haziran hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre;...

Coğrafi işaretli ürüne teşvik çiftçi refahını artıracak

Türkiye, kendine özgü gıda ürünleri bakımından adeta bir hazineye...