Yüzlerce üretici yaş çay fiyatını protesto etti

Fındıklı’da yüzlerce çay üreticisi Ziraat Odası’nın çağrısıyla bir araya gelerek yaş çay fiyatını prostesto etti. Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın çağrısına uyan Fındıklı esnafı da kepenk kapatarak eyleme destek verdi.

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy ve Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şakir Erduran’ın çağrısıyla düzenlenen Büyük Çay Mitingi’nde yüzlerce çay üreticisi yaş çay alım fiyatını prostesto etti.

Çay üreticilerinin eylemine Fındıklı’da çok sayıda esnaf da kepenk kapatarak destek verdi.

Cumhuriyet Caddesi’nden Fındıklı Meydanı’na kadar yürüyen üreticiler, “Çay sanayici için servet, tüketici için keyif, üretici için ise emek, ekmek ve gelecektir” pankartı ile hükümete taleplerini ilettiler.

Kent meydanında basın açıklamasını okuyan Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy, çayda hükümetin maliyet hesabının yanlış olduğunu söylerken, yaş çay fiyatının düzenlenmesini talep etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

İthalatta flaş gelişme! Sığır eti üretiminde Avrupa 1’incisi olan Türkiye Brezilya’dan 10 bin ton donuk et ithal edecek!

Sığır eti üretiminde Avrupa 1’incisi olan Türkiye, Brezilya’dan 10...

Tarımda “refah” doğa teknolojisinin önemini kavramaktan geçiyor

İklim değişikliği beraber artan aşırı doğa olayları, sürdürülebilir tarımda...

Boykot sitesi açıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in dünkü Saraçhane mitinginde sözünü...

Amik Ovası’nda hasat zamanı endişe ile bekleniyor: ‘Üretimi olumsuz etkileyecek’

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri...