Biberi para etmeyen çiftçi: Keşke domates biber ekmek yerine Dilan Polat gibi güzellik merkezi açsaydım!

Bursa’da çiftçilik yapan Sinan Çiftçi, geçen sene 25 liradan sattığı salçalık biberi bu sene 5 liraya bile satamadığını belirterek, tepkisini çektiği bir video ile dile getirdi. Çiftçi, “Domates biber ekmek yerine keşke Dilan Polat gibi güzellik merkezi açsaydım” dedi.

Çiftiler bu yıl hangi ürünü ektilerse zarar ettiler. Girdi maliyetleri artarken, ürettikleri ürünü geçen yılki fiyata bile satamayan çiftçiler tepkilerini farklı şekilde dile getirmeye devam ediyor. Salçalık biberini bu yıl 5 liraya satamayan Bursalı çiftçi, ‘keşke ekmeseydim Dilan Polat gibi güzellik merkezi açsaydım’ diyerek tepkisini dile getirdi.

ÇİFTÇİDEN DİLAN POLAT TEPKİSİ: KEŞKE EKMESEYDİM!

Bursa’da çiftçilik yapan Sinan Çiftçi, geçen sene 25 liradan sattığı salçalık biberi bu sene 5 liraya bile satamadığını belirterek, tepkisini çektiği bir video ile dile getirdi. “Salçalık biber geçen sene 25 liraydı bu sene 5 liraya alan yok” diyen Çiftçi, “Görüyorsunuz cam gibi çok güzel. İşçilik maliyetini bile karşılamıyor. Geçen seneye göre girdi maliyetleri 3 katına yükseldi. Şimdi diyorlar ki neden ektin? Keşke ekmeseydin. Evet, haklılar keşke ekmeseydim. Domates biber ekmek yerine keşke Dilan Polat gibi bir güzellik merkezi açsaydım. Keşke Engin Polat gibi kara para aklasaydım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz


Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

TMO, 2025 Yılı Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı

​Ülkemizde hububat hasadı Mayıs ayında lokal olarak başlamış olup, bugün itibariyle...

Kilosu 250 lira oldu! Yaz meyveleri cep yakacak

Yaz aylarının gelmesiyle meyvelerde tezgahlardaki yerini aldı. Çarşı ve...

Buğdayda verim düşük kalite yüksek

Bu yıl buğday rekoltesinde kuraklıktan dolayı yüzde 15 ile...

Meteoroloji uyardı! 7 ilde sel ve fırtına tehlikesi

İçişleri Bakanlığı, 7 ili sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda...