Tarım Kredi Marketler logosunu değiştirecek! 3 harflilere benzememek için yeni logo 4 harfli olacak!

Faiz batağındaki kooperatif marketlerinin tabelası değiştirilecek! 2500 market tabelasına 500 milyon lira para harcanacak! Kamuda tasarruf tedbirlerinin alındığı bir dönemde, Tarım Kredi Kooperatiflerinde Hüseyin Aydın’ın talimatı ile 2500 marketin tabela değişimine 500 milyon lira para harcanacak olması çiftçi kaynaklarının nasıl hoyratça kullanıldığını gözler önüne serdi.

SADETTİN İNAN / Bu yılın ilk 6 ayında 1,5 milyar lira faaliyet zararı yapan ve yüksek banka borçlarından dolayı ilk 6 ayda tam 1,5 milyar lira faiz ödeyen Tarım Kredi Kooperatif Market’lerin 2500’e yakın bütün şubelerinin tabelaları değiştirilecek. Kredi faizlerinin çok yüksek olduğu ve marketlerin zarar ettiği bir dönemde 2500’e yakın marketin tabelasının değiştirilmesi için 500 milyon lira para harcanacak.

TARIM KREDİ MARKETLERİN YENİ İSMİ 4 HARFLİ OLACAK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük önem verdiği market projesinde, tabela değişimine tam 500 milyon lira para harcanacak. Tarım Kredi Kooperatif Market isminin çok uzun olduğu gerekçesiyle değiştirilecek tabelalarda yeni ismin 4 harfli olacağı öğrenildi.

GIDA FİYATLARINDA 3 HARFLİ MARKETLERİN ÖNÜNDE YER ALAN TARIM KREDİ MARKETLER YENİ LOGODA ONLARA BENZEMEMEK İÇİN İSMİ 4 HARFLİ OLACAK!

Gıda fiyatlarında 3 harfli zincir marketlerin önüne geçen Tarım Kredi Marketler, kısaltılmış 4 harfli yeni logosuyla sözde onlara benzememeye çalışacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Gıda ambalajlarına düzenleme yolda: Bildirmeyene ceza gelecek

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ve görüşe sunulan taslağa göre...

Binlerce ıstakozu doğaya kazandırıyor

Prof. Dr. Umur Önal’ın öncülüğünde Çanakkale’de yürütülen bir proje...

Oğul Türkkan: Ekmeğimizle oynamayın!

Biz, toplum olarak ekmek severiz. Sulu yemeklere banmayı da,...

Sıcaklıklar 15 derece birden düşecek: Orhan Şen ‘Sıradan bir hava olayı değil’ diyerek uyardı

Türkiye, yeni haftaya Balkanlar’dan gelen serin ve yağışlı havanın...