Nusret’ten Akdeniz’deki tatil cenneti Ibiza Adası’nda dev proje

Et restoranı işletmecisi Nusret Gökçe, İspanya’nın Ibiza Adası’nda büyük bir proje başlattı. Restoran otel ve rezidanslardan oluşan tesisin temeli atıldı.

Et restoranları kadar sosyal medyada paylaştığı videolarla da dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, zincirine yeni bir halka ekliyor. Gökçe, İspanya’nın Akdeniz’de bulunan ünlü tatil adası Ibiza’da büyük bir proje başlattı. Adanın kalbi kabul edilen liman bölgesinde temeli atılan komplekste restoranlar, otel ve rezidanslar bulunacak. Gökçe, İspanya’daki ilk restoranının da yer alacağı projeyi ağustos ayında sosyal medya hesabından duyurmuş ve “Hayatımın en önemli projesi” ifadesini kullanmıştı.

7 ÜLKEDE RESTORANI VAR

Nusret zaman zaman restoranındaki fiyatlarla tartışma yaratsa da Türkiye’de 9, ABD’de 7, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 2, Yunanistan, Suudi Arabistan, İngiltere ve Katar’da da birer restoranı var. İspanya’da açılacak restoran ise zincirin 23’üncü halkası olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Solakoğlu: Plansız Üretim Var, Sorumlu Tarım Bakanlığı

TUSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu: - Türkiye’nin protein üretiminin hepten...

Şekerpancarı sadece şeker mi?

https://youtu.be/dHoT1um00rk?si=tVfAEuhqPojGJStX Tarım Gazetecisi Galip Umut Özdil ile Tarım KonuşuYorum’un yeni...

Meteoroloji’den 39 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) sağanak yağış ve fırtına beklentisiyle...

CHP Niğde Milletvekili Gürer: Zirai don mağduru tüm çiftçilerin zararları karşılanmalı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, zirai don olayından...