Bir kentte daha ekmeğe zam geldi

Denizli’de bir süredir marketlerde ve bakkallarda 8 TL’lik fiyatıyla yurttaşlara satılan 210 gramlık ekmeğin yarından itibaren 10 TL’den satışa sunulacağı öğrenildi.

Denizli’de ekmeğin perakende satış fiyatı bir kez daha yukarı yönlü olarak güncellenecek. 8 Temmuz 2023’te 7 TL’ye çıkarılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 12 Ocak 2024 tarihi itibariyle Denizli genelinde 8 TL’ye yükseltilmişti.

Yaklaşık 6 aylık süreç içeresinde herhangi bir fiyat değişikliği yapılmayan 200 gram ekmeğin fiyatının zamlanacağı tartışmaları Mayıs ayı içerisinde kamuoyuna yansımıştı. Ekmeğe zam haberi ilk olarak İstanbul’dan gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Fındık bahçelerinde ciddi kayıp: Rekolte düşüşü bekleniyor!

Giresun’da zirai don ve kahverengi kokarca fındık üreticisini yine...

3 kente uyarı: Hafta sonu sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak

Hafta sonu sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Hafta sonu...

Yumurta fiyatlarında marketlere sert eleştiri! YUMBİR: Düşüşte yavaş kalıyorlar

YUM-BİR Başkanı İbrahim Afyon, yumurta fiyatları ile ilgili marketlere...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “Tarımsal üretimi desteklemek bir vatan borcudur”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığını yürüttüğü...