Armağan Çağlayan’dan zeytinyağı tepkisi: 5 litre zeytinyağı 2 bin 500 TL

Armağan Çağlayan hayat pahalılığına tepki göstererek zeytinyağı fiyatlarını eleştirdi. Çağlayan, “5 litre zeytinyağı 2 bin 500 TL” dedi.

Youtube yayıncısı Armağan Çağlayan hayat pahalılığına tepki gösterdi. Zeytinyağı fiyatlarını eleştiren Çağlayan ”5 litre zeytinyağı 2 bin 500 TL. Tweet bitti” ifadelerini kullandı. Çağlayan’ın gönderisi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Öte yandan Çağlayan “1 kg Barbun balığına 500 TL verdim. Ama kabahat bende tabii, ayıklamadan önce kilosu kaç lira diye sormadım. Ama 1 kg balık kaç lira olabilir ki? Hem de Ayvalık’ya. Balıklar ayıklanınca almaya gittiğimde satıcı 500 TL deyince, ‘Bırak dalga geçmeyi’ dedim… Ama dalga geçmiyormuş..” diyerek yine hayat pahalılığına tepki göstermişti.

www.gazeteduvar.com.tr/armagan-caglayandan-zeytinyagi-tepkisi-tweet-bitti-haber

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

4. Tarım Şurası Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen 4. Tarım Orman Şurası...

IV. Tarım Orman Şurası Sonuç Bildirgesi Açıklandı

IV. Tarım Orman Şûrası Sonuç Bildirgesi'nde yer alan kararlar,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan zirai don açıklaması: ‘Belli ürün gruplarında sıkıntı yaşayacağız’

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler...

AB’den çiftçiye destek paketi

Avrupa Birliği (AB), çiftçilerin tarımsal desteklere erişimini kolaylaştıracak, çevre...