Tarım Kredi Marketlere genel müdür bulmakta zorlandılar emlakçıyı genel müdür yaptılar!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın, Tarım Kredi Marketlere genel müdür bulmakta zorlandığı ortaya çıktı. Kurumun çok kötü yönetilmesinden ve içinden çıkılmaz bir duruma getirildiği için kimsenin Tarım Kredi Marketler’de genel müdürlük yapmak istemediği öğrenildi.

TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım Kredi Kooperatif Market’te Genel Müdür Yardımcısı Levent Çiftçi’nin Genel Müdürlüğü kabul etmeyerek kurumdan ayrıldığı ortaya çıktı. Levent Çiftçi’nin, kurumun kötü yönetildiğini, bu şartlarda genel müdürlük yapamayacağını belirterek görevi kabul etmediği kaydedilirken, Çiftçi’nin görevi kabul etmemesi üzerine Şevket Varol Halepli’nin Genel Müdür yapıldığı belirtiliyor. Ancak Halepli’nin de görevi önce kabul etmediği daha sonra ikna edildiği vurgulanıyor.

ORHAN KOZAN’IN YERİNE GENEL MÜDÜR BULMAKTA ZORLANDILAR!

Tarım Kredi Kooperatif Marketler Genel Müdürü Orhan Kozan geçtiğimiz ay ani bir kararla görevinden ayrılmıştı. Kozan’ın görevden ayrılmasıyla birlikte yerine Genel Müdür Yardımcısı Levent Çiftçi’nin getirilmek istendiği ancak Çiftçi’nin görevi kabul etmediği ortaya çıktı. Çiftçi’nin, kurumun çok kötü yönetildiği ve bu şartlarda görev yapmasının mümkün olmadığını belirterek görevi kabul etmemesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük önem verdiği market projesinin Hüseyin Aydın ekibi tarafından nasıl içinden çıkılmaz bir duruma getirildiğini gözler önüne serdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Solakoğlu: Plansız Üretim Var, Sorumlu Tarım Bakanlığı

TUSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu: - Türkiye’nin protein üretiminin hepten...

Şekerpancarı sadece şeker mi?

https://youtu.be/dHoT1um00rk?si=tVfAEuhqPojGJStX Tarım Gazetecisi Galip Umut Özdil ile Tarım KonuşuYorum’un yeni...

Meteoroloji’den 39 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) sağanak yağış ve fırtına beklentisiyle...

CHP Niğde Milletvekili Gürer: Zirai don mağduru tüm çiftçilerin zararları karşılanmalı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, zirai don olayından...