Şişli Belediyesi’ne atanan kayyım, ilçedeki kent lokantalarını kapattı!

Şişli Belediyesi’ne Resul Emrah Şahan’ın tutuklanmasının ardından kayyım olarak atanan Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, ilçedeki kent lokantalarını kapatma kararı aldı.

BirGün’den İsmail Arı, Şişli’deki kent lokantalarının kapatıldığı haberini servis etti.
T24’ün teyit ettiği bilgiye göre dün kayyımın göreve başladığı Şişli Belediyesi’nin açtığı iki kent lokantası bugün hizmet vermezken, resmî bir yazı olmadığı, Ertürkmen’in sözlü talimat verdiği belirtildi.
Şahan tarafından hayata geçirilen 2’si sabit 1’i gezici olmak üzere toplam 3 lokantası olduğunu belirten CHP’liler, “Emrah başkanımızın hizmetleri bir bir yok edilmeye başlandı, kent lokantalarımız kapatılıyor” dedi.
CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı’nın konuyla ilgili olarak Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’ndeki kent lokantasının önünde saat 15:00’da basın açıklaması yapacağı bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Konya’da don felaketi: Kiraz ve meyve bahçeleri büyük zarar gördü

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Konya Akşehir’de don nedeniyle...

Latif Bolat, Köyünü ve köylüsünü yok eden dünya!

Sene 1972 olmalıydı. Öğretmen Okulu’ndan yeni mezun olmuştuk ama,...

ASO Başkanı Seyit Ardıç , ‘Gıda enflasyonuna artık çözüm bulun’

ASO Başkanı Seyit Ardıç, yüksek gıda fiyatlarının yoksul ve...

İrfan Donat: Afetlerle imtihan pahalıya patlıyor

Sıcaklıklar son 54 yılın rekorunu kırıyor, son bir yılda...