Gübre ve yem satışları durduruldu! Çiftçiyi zor günler bekliyor!

İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve beraberinde 100’den fazla kişiye gözaltına kararının ardından ekonomide yaşanan dalgalanmadan dolayı gübre ve yem satışları da durduruldu. Çiftçiyi, üreticiyi zor günler bekliyor.

Borsa İstanbul bugün yüzde 6,87 oranında düşüşle güne başlarken, dolar 41 lirayı, Euro da 45 lirayı aşarak rekor kırmasının ardından yönünü aşağıya çevirdi. Gram altın ise 4 bin lirayı test etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki 100’den fazla kişinin gözaltına alınmasının ardından ekonomide yaşanan sert dalgalanmadan dolayı gübre ve yem satışları da durduruldu.

Piyasadaki belirsizlikten dolayı satışlar durdurulurken, gübre ve yem fiyatlarına gelecek yeni zamlardan dolayı üreticiyi sıkıntılı günlerin beklediğini gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

33 ile sarı kodlu yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yağış ve fırtına beklenen 33...

Enflasyon liginde Türkiye Arjantin’le yer değiştiriyor

Naki BAKIR Ekonomik Kalkınma ve İş birliği Örgütü’nün (OECD), ulusal...

Üretenden almak lazım ki bu düzen devam etsin! İlkem Mutlu

7 Mart 2025 tarihli 32834 sayılı Resmi gazetede yayınlanan...

Yetkililerden çiftçilere uyarı: Don sonrası ağaç bakımına dikkat!

21-24 Şubat'ta Çukurova'da sıcaklıkların kimi zaman sıfırın altında 8...