Konya’da skandal: Kebap ve köfteden domuz eti çıktı

Köfteci Yusuf’ta domuz eti tespit edilmesiyle Türkiye’nin gündemine oturan gıda denetimlerinde yeni bir skandal ortaya çıktı. Konya’daki bir yiyecek işletmesinde Adana köfte ve Adana kebapta domuz eti tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, ‘Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar’ ve ‘Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar‘ listesiyle kamuoyuna duyurduğu denetimler devam ediyor. Yayımlanan son listeye göre; ‘Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar’a 6 yeni ürün; ‘Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar’ listesinin ilk kısmına 21 yeni ürün, ikinci kısmına ise 18 yeni ürün eklendi.

İKİNCİ DOMUZ ETİ SKANDALI

Köfteci Yusuf’taki domuz eti skandalının ardından Konya’daki bir yiyecek işletmesinde Adana köfte ve Adana kebapta domuz eti tespit edildi.

‘Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar’ listesine göre, Konya’nın Emirgazi ilçesindeki ‘Muhtar Hanımın Yeri’ adlı işletmedeki Adana köfte ve Adana kebap ürünlerinden domuz eti çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Asgari ücretle kaç adet ramazan pidesi alınabiliyor?

Ramazan ayına sayılı günler kala, iftar sofralarının vazgeçilmezi olan...

Çiğ süt desteği ödemelerine ilişkin esaslar belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2025-2026 dönemi çiğ süt üreticilerine...

Maydonoz Döner’e kayyum atandı!

FETÖ'ye finansman sağladığı gerekçesi ile 31 ilde operasyon düzenlenen...

Adana’da hasat seferberliği: Kamyonların biri geliyor diğeri gidiyor! Hızlı toplanınca fiyatı düştü!

Adana’da zirai don uyarısı yapılmasının ardından üreticiler, mandalinalarını hasat...