Kerim Ülker: Türk gıda devi Vintage Food ABD’li Ziyad Brothers’ın oldu

Dünyanın en büyük Türk gıda dağıtıcılarından biri olan Vintage Food, Amerikalı Ziyad Brothers’a sessiz sedasız satıldı. ABD’de 2 binden fazla Türk ürününün satışını yapan ve sahibinin Levent Demirgil olduğu Vintage Food, artık ABD’li şirket Ziyad Brothers’ın bünyesinde faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

Türk şirketlerinin küresel başarıları, ortaklıkları, üstlendikleri projeleri ilk olarak DÜNYA Gazetesi’nde sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Geçen yıl mart ayında duyurduğumuz ABD’deki bir satış süreci de bunlardan biri. Yaklaşık 1.5 yıl önce duyurduğumuz haberde, Türk gıda ürünlerinin ABD’de satışını yapan Vintage Food’un satıldığını sizlerle paylaşmıştık.

İşte o süreç resmen tamamlandı. Dünyanın en büyük Türk gıda dağıtıcılarından biri olan Vintage Food, Amerikalı Ziyad Brothers’a sessiz sedasız satıldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde 2 binden fazla Türk ürününün satışını yapan ve sahibinin Levent Demirgil olduğu Vintage Food, artık ABD’li şirket Ziyad Brothers’ın bünyesinde faaliyetlerine devam edecek.

Dev markalarla çalışıyor

Ülker’den Tamek’e, Tadım’dan Uludağ’a, Reis’ten Murat Bey’e, Tayaş’tan Piyale’ye kadar sayısız ürünün satışını gerçekleştiren Vintage Food’un satışına yönelik imzaların atılmasının ardından şirketin devir işlemleri sona ererken, Vintage Food’un yönetimini üstlenen Levent Demirgil, şirketin yeni sahibi Ziyad Brothers’ta yönetici pozisyonuna getirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Fikri Türkel: İklim değişikliği olmasaydı tarımsal verim nasıl olurdu?

Farklı konularda araştırmalar yayınlayan “Our World in Data”, geçen...

Bakan Yumaklı duyurdu: IPARD III programı ile 211 projeye 1,9 milyar lira hibe desteği

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "IPARD III Programı...

Mine Ataman: Tarım kredilerinin dönüşünde sorun yok, toprağa mühendislik ekiyoruz

Pazarlar daralıp, karlılıklar azalırken katma değerli tarımsal üretim için...

Tarımda kokarca alarmı!

Karadeniz Bölgesi’nde fındık rekoltesi ve randımanında ciddi kayıplara neden...