Tarım Bakanlığına Girişimci İşadamları Vakfı’ndan dikkat çeken atama!

Tarım ve Orman Bakanlığının beyni olarak bilinen ve döner sermaye başta olmak üzere Bakanlığın yaptığı satın alma ve büyük ihalelerin sonuçlandırıldığı birim olan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına dikkat çeken bir atama yapıldı.

TARIMDAN HABER ÖZEL / İşadamı Mehmet Koç’un Başkanlığını yaptığı Girişimci İşadamları Vakfı icra kurulu üyesi ve Tanıtım ve Medya Konseyi Başkanı Kadir Gurbetçi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atandı. Gurbetçi, geçtiğimiz ay bu göreve atanırken, Bakan Yumaklı’nın da geçmişte aynı vakıfta icra kurulu üyeliği ve Tanıtım ve Medya Konseyi Başkanlığı yapması bu atamayı anlamlı kıldı.

destek hizmetleri

İşadamı Mehmet Koç’un Başkanlığını yaptığı Girişimci İşadamları Vakfı icra kurulu üyesi ve Tanıtım ve Medya Konseyi Başkanı Kadir Gurbetçi, Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atandı.

BAKAN YUMAKLI DA GEÇMİŞTE GİRİŞİMCİ İŞADAMLARI VAKFINDA AYNI GÖREVDE BULUNMUŞTU!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da 2016 yılında Gübretaş Genel Müdürlüğüne atandığında aynı zamanda Girişimci İşadamları Vakfı’nın icra kurulu üyesi ve Tanıtım ve Medya Konseyi Başkanlığı görevini yapıyordu. O dönem işadamı Mehmet Koç’un NEGMAR’dan dolayı Gübretaş ile ortaklığı bulunurken, Girişimci İşadamları Vakfında Mehmet Koç ile birlikte görev yapan Yumaklı’nın Gübretaş’a atanması tartışmaları da beraberinde getirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Son 30 yılın en büyük zirai don felaketi! 36 ilde tarım alarmda…

 Ani sıcaklık düşüşüyle yaşanan zirai don felaketi, birçok üründe...

Sencer Solakoğlu: “Böyle bir günde Şemsi Bayraktar eylem yapmayacaksa ne zaman yapacak?”

https://youtu.be/vwzz0b4fttY?feature=shared Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sencer Solakoğlu ve...

Don vurdu, yaz meyvesi tehlikede

Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava dalgası, çiçeğe durmuş...

Bakan Yumaklı’dan don açıklaması: Stratejik tarım ürünlerinde risk bulunuyor mu?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 36 ili vuran...