Vedat Milor: ‘Menemenin üstüne beyaz peynir ufalanır mı ufalanmaz mı?’

Ünlü yemek yazarı Vedat Milor, sosyal medya hesabında “Menemeni siz nasıl seversiniz?” notuyla yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.

Menemenin soğanlı mı yoksa soğansız mı olması gerektiği tartışmaları devam ederken, ünlü yemek yazarı Vedat Milor, bu defa menemenin üzerine beyaz peynir konulup konulmayacağı konusunda yeni bir tartışma başlattı.

Milor, sosyal medya hesabından takipçilerine “Menemenin üstüne beyaz peynir ufalanır mı ufalanmaz mı?” sorusunu yöneltti.

Milor, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün tarihi bir gün. Eşim menemen yapmayı öğreniyor. Fatma Hanım yaptı. Soğanlı mı soğansız mı? Kuru soğan var, taze soğan var, dereotu var, maydanoz var. Bir yumurta, bol domates.”

Paylaşımın ardından ise asıl soruyu dile getirerek, “En önemli soruyu sormadım. Üstüne beyaz peynir ufalanır mı ufalanmaz mı? Ben beyaz peynirli seviyorum. Elbette soğanlı olacak da menemen, beyaz peynirli mi beyaz peynirsiz mi?” takipçileri arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz


Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Ceyhan nehri artık temiz akıyor! Gözümüz suyun renginin üzerinde olacak

Uzun bir süredir Adanalı  duyarlı çiftçilerinin yakın takibi nihayet...

Et tüketimi yüzde 50 azaldı fiyatı 30 TL düştü

Et fiyatları, azalan tüketim nedeniyle son dönemde düşüşe geçti....

Hal başkanlarından çağrı: Ucuz sebze ve meyve için haller tüketicilere açılsın

Mevsim sebzeleri hal çıkış fiyatları üzerinden karşılaştırıldığında geçen yıla...

Başkanlık sistemi çiftçiyi de vurdu

Başkanlık sisteminden önce çiftçi, alması gereken desteğin yarısını alırken,...