Ucuzluğuyla bilinen Köyceğiz pazarında da fiyatlar uçtu

Muğla’da, satış yapan üreticilerin fazla olması nedeniyle diğerlerine göre daha ucuz olan Köyceğiz ilçe pazarında da fiyatlar arttı. Önceden sabahın erken saatlerinde pazara gelenler de artık fiyatların düştüğü akşam üzerini tercih etmeye başladı.

Ülke genelindeki ekonomik sıkıntı her geçen gün artarken, kendi ürünlerini satan üreticilerin daha fazla olması nedeniyle diğer pazarlara göre daha ucuz olan Köyceğiz ilçe pazarında da fiyatlar uçtu.

Sabahın erken saatlerinde pazara gelenler de artık fiyatların düştüğü akşam saatlerini tercih ediyor. Önceki aylarda diğer ilçelere göre sebze ve meyve fiyatları en az 5 lira daha ucuz olan Köyceğiz pazarı, ekonomik sıkıntıdan nasibini almış durumda. Daha taze ve iyilerini alabilmek için sabahın erken saatlerinde pazara giden ilçe halkı, artık öğleden sonra fiyatların düşmesini bekler oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

İrfan Donat: Çözüm önerileri hazır ama uygulayan çıkar mı?

Türkiye’nin tarım ve gıda yol haritasının belirlendiği şûraların dördüncüsü...

Gıda skandalı büyüyor! Kıymaya at ve eşek eti karıştırıldığı ortaya çıktı

Halk sağlığını tehdit eden ürünlerin sayısı artıyor. Tarım ve...

Meteoroloji’den saatli sağanak yağış uyarısı: İşte il il hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 24 Mayıs 2025 Cumartesi günü için...

Portakal ve iktidar: Magarsus Türkiye’nin ta kendisi mi?

https://youtu.be/NrObyuwzTAk?feature=shared T24 yazarı Prof. Dr. Ayşe Naz Bulamur ile T24...