Hakan Yüksel: Tarımsal örgütler sorun mu çözüm mü?

Daha önceki yazılarımızı okudunuz mu bilmiyorum. Ama bir yazı dizisi şeklinde okuyucularımıza akıcı ama kısa kısa özetler sunmaya çalışıyorum.

Bu yazımızda bu yazı dizimizin ortasında yer alıyoruz ve Tarım sektöründe aktif rol alması gereken işbirliği içinde olması gereken kamu kurum ve kuruluşların neler yapması gerektiği hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Bir tarımsal sivil toplum kuruluşu Genel Başkanı olarak, önce çuvaldızı kendimize batıralım diyerek, tarımda başarı ve/veya başarısızlığa ortak olması gerekenler listesinde ilk sıra sivil toplum kuruluşlarından başlamak istiyorum.

Öncelikle, tarımsal örgütlenme konusunda ülkemizde ciddi bir sorun olduğunu belirtmek istiyorum.

Oda, alt birlik, üst birlik, kooperatif, dernek, federasyon, konfederasyon, komite, konsey gibi çok sayıda ve çeşitli kuruluşlar var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz


Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Kasaplar Odası’ndan uyarı: Kurban eti böyle saklanmalı

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kurban etlerinin doğru...

Tarım ve Gıda ‘da ”Bilgilendirme Kirliliği ”toplantısının videosu yayınlandı

Tarım ve Gıda Düşünce Atölyesi’nin ilk çalışması Nişasta Sanayicileri ...

Biberde üretici ile market arasında yüzde 283’lük fark

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, mayıs ayı üretici VE market...

Tarım ve gıda sektörlerinin ihracat ve ithalat rakamları açıklandı

Tarım, gıda ve içecek sektöründen ilk 4 ayda yapılan...