Ordu’nun Fatsa ilçesinde üreticiler, AKP iktidarına karşı ‘Emek, Toprak ve Memleket için’ sloganıyla yürüyüş gerçekleştirdi.
Saat 13.00’de Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen üreticiler, buradan şehrin içerisinde bulunan Plevne Meydanı’na doğru yürüyüşe geçti.
Birgün’ün aktardığına göre, SOL Parti’nin ülke genelinde başlattığı yürüyüşler doğrultusunda üreticilerin bir araya gelmesiyle düzenlenen yürüyüşe, EMEP, CHP, Tüm Emeklilerin Sendikası, Fatsa Doğa Çevreyi Derneği, Ordu Çevre Derneği gibi birçok siyasi parti ve emek meslek örgütü de destek verdi.
Yürüyüş boyunca ‘AKP mezara halk iktidara’, ‘Üreten biziz yöneten de biz olacağız’, ‘Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz’ sloganları atıldı.





