Üniversite öğrencilerinden tarlada çalışan kadınlara sürpriz Anneler Günü konseri

Erzincan’da Müzik Eğitimi öğrencileri, Anneler Günü’nde tarlada çalışan kadınlara sürpriz yaparak konser verdi, türkü söyleyip halay çekti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri, tarlada yevmiye usulüyle çalışan kadınlara Anneler Günü için sürpriz yaparak konser verdi, türkü söyleyip halay çekti.

Bölümün 4. sınıf öğrencileri, Anneler Günü dolayısıyla Munzur Dağları eteklerindeki tarım arazilerinde yevmiye usulüyle çalışan kadınlara sürpriz yaptı.

Ailelerinden uzakta eğitimlerine devam eden 4 kişilik öğrenci grubu, tarlada çapa yapan kadınlara karanfil dağıtarak Anneler Günü’nü kutladı.

Öğrenciler, daha sonra yanlarında getirdikleri keman, gitar, bağlama ve bendir ile açık hava konseri verdi. Öğrencilerin söyledikleri yöreye ait türkülere kadınlar da eşlik etti.

Müzik eşliğinde tarlada hep birlikte halay çeken kadınlar, Anneler Günü’nün mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.

SÜRPRİZ KARŞISINDA MUTLU OLDULAR

Tarım işçisi 67 yaşındaki Aygül Mete, Anneler Günü’nü kutlayan öğrenciler sayesinde mutlu olduklarını ve çok keyifli bir gün geçirdiklerini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

Vahap Munyar, Susamla büyüdü, oğlu marka için ‘tahin’e sarıldı

Kilis doğumlu ilkokul mezunu Hacı Mustafa Çelik, askerde çavuşken ticareti öğrenince, sonrasında...

Kurbanlık fiyatı geçen yıla göre yüzde 35 arttı

Geçen yıla göre yüzde 100’ün üzerinde artan yem, saman,...

KFC ve Pizza Hut, Türkiye pazarına geri dönüyor!

Yum! Brands'ın İş Gıda ile franchise sözleşmesini feshetmesinin ardından...

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Türkiye'nin büyük bölümünde bu hafta da gök gürültülü sağanak...