Sadettin İnan: Ülkeyi Muz Cumhuriyeti haline getirdiler!

Tarım Kredi Marketlerde görevden alınan Orhan Kozan ile ilgili yaptığımız iki habere TK Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik Anonim Şirketi’nin talebi üzerine İstanbul Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirilirken, erişim engeline yönelik yaptığımız haber ve fotoğrafı da şirket yönetim kurulu üyesi Onur Aydın, avukatı aracılığıyla kaldırtmak istedi.

Öncelikle verilen erişim engeli kararları tam bir hukuk skandalı, bunun altını çizmemiz gerekiyor.

Tarım Kredi Market Genel Müdürü Orhan Kozan görevden alındı mı alındı! Orhan Kozan ile ilgili şirket yönetim kurulu başkanı Yılmaz Bademli veda programı düzenledi mi düzenledi! Plaket verdi mi verdi! Ortada gerçekleşmiş bir vaka var ve bunları kısa bir şekilde haberleştirmişiz.

Ancak şirket yönetimi bu haberlerde nasıl bir kişilik hakkı ihlali gördüyse mahkemeye başvuruyor ve hakim de ‘çok haklısınız, Orhan Kozan’ın görevden alındığına dair haberde kişilik hakları ihlal edilmiş’ diyerek erişim engeli kararı veriyor!

Adaletin geldiği noktaya bakar mısınız?

Tarımdan Haber olarak bu çarpıklığa dikkat çekmek için bunu haberleştirerek, haberde fotoğraf olarak Yılmaz Bademli’nin Orhan Kozan’a plaket verdiği fotoğrafı kullanmıştık. Fotoğrafta Onur Aydın ile Çağrı Akandere de yer alıyor. Fotoğrafta da ‘Yolsuzluk haberlerine sessiz kalan Tarım Kredi yönetimi plaket haberine erişim engeli kararı aldırdı’ başlığını atmıştık.

Onur Aydın’ın avukatı, whatsapptan yazarak müvekkilinden habersiz bu fotoğrafı kullanamayacağımızı ve ‘Kişisel Verilerin Korunma Kanunu’na göre bunun bir suç olduğunu belirterek, haber ve fotoğrafın kaldırılmasını talep etti. Biz de uygun bir dille bunun mümkün olmayacağını söyledik.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çok Okunanlar

Benzer Haberler
KAÇIRMA

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Kapsamında Türkiye’nin İlk Sosyal Gastronomi Odaklı Tarım Zirvesi Düzenleniyor

Adana Valiliği kapsamında gerçekleşecek 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali...

TMO Ekim ayı hububat satış fiyatı açıklandı! Buğday, arpa fiyatlarına zam geldi!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ekim ayı hububat satış fiyatlarını...

Hileli gıdayı üretende satan da sorumlu olacak

Gıdada taklit ve tağşişi önlemek için bir dizi düzenlemeyi...

Diyarbakır’da pamuk harmanda kaldı! “Tarihin en sıkıntılı dönemini yaşıyor”

Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, pamuk üretiminde...